• FRANCAIS
  • ENGLISH
  • NEDERLANDS
  • DEUTSCH

De bar – restaurant

Camping La Clapère proche de Perpignan 66 Pyrénées orientales France

Homepagina > NEDERLANDS > Restaurant-bar
camping avec parc aquatique
campings naturistes

Bar – restaurant op de camping

VisspecialiteitHet restaurant is open van 1 juni tot 31 augustus. U bent elke avond welkom vanaf 19.30 uur op het terras. Twee avonden per week is gezelligheid troef tijdens de gezamenlijke maaltijden. Iedere zaterdagavond staat er paella op het menu. Deze paella wordt ter plekke bereid. Woensdagavond kunt u deelnemen aan de grillade (barbecue) met saladebuffet. Aansluitend kan er gedanst worden. Als fijnproever kunt u de culinaire talenten van onze chef-kok waarderen. Zo ontdekt u de heerlijke lokale gerechten en typisch Catalaanse schotels. De andere dagen bieden we een meer traditionele formule aan. Tijdens het hoogseizoen organiseren we regelmatig cabaretavonden, waarbij de talenten van de campinggasten centraal staan. Met gitaar of saxofoon of andere talenten geeft een ieder op eigen manier invulling aan de avond.


Hors d'oeuvre


Avondsfeer op het terrasOp het terras worden u mediterrane gerechten geserveerd.
Op 14 juli – nationale feestdag - grillen we lam aan het spit. De paella- en barbecue-avonden vinden plaats van 1 juni tot 15 september.
De bar met sfeermuziek is open vanaf de namiddag tot middernacht.
In de receptie is een bibliotheek. U kunt diverse boeken en tijdschriften lenen die u leest, mogelijk genietend van een zonnebad aan het zwembad.Bij de barbecueCamping La Clapère Buitentafel bij de receptie Met zicht op het zwembad Terras bij het zwembad Buitenterras bij de bar

Vacances naturiste en méditerranée au sud de la France - CAMPING LA Clapère ***
Route départementale 13 - 66480 Maureillas - France -
Tél : 04 68 83 36 04 -


Partagez cette page avec vos amis / share this page with your friends

De activiteit van de site opvolgen RSS 2.0 | Overzicht van de site | Aquaticamp | Keltafrica 2017
La vie au soleil